UPDATE Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete. Suspecții au fost rețunuți

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Tragedia a avut loc în fața uneia dintre intrările în parcul Crângași.

Bărbatul mergea la plimbare cu două fete, fiicele iubitei lui. Un grup de doi tineri și alte patru fete au început să le hărțuiască pe cele două.

Bărbatul le-a apărat, ceea ce i-a enervat pe băieții din grup. Aceștia au revenit înarmați cu bâte și l-au lovit în cap. Medicii au încercat timp de două ore să îl resusciteze.

Trupul victimei a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, în vederea efectuării autopsiei.

Agresorii au fost identificați, găsiți și duși la secția de poliție. Ei erau cunoscuți ca persoane agresive.

Față de cei doi inculpați a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi sesizat judecătorul judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati