UPDATE Camera Deputaților confirmă că o persoană a încercat să intre în Parlament cu substanțe interzise

O tânără a fost oprită, miercuri, să intre în Palatul Parlamentului, după ce a fost prinsă cu o ţigară care ar fi conţinut substanţe interzise. Ea a fost dusă la Secţia 17 de Poliţie, fiind făcute cercetări în acest caz.

UPDATE Biroul de Presă de la Camera Deputaților a confirmat că o persoană a încercat să intre în Parlament cu substanțe interzise iar aceasta a fost condusă la Secția 17 de Poliție.

  • ”Confirmam ca astazi, 17 mai, la punctul de acces A3S2 din Palatul Parlamentului s-a prezentat o persoana care a fost oprita, suspectandu-se ca detinea substante interzise. Aceasta nu a trecut de punctul de control si, conform procedurilor legale, a fost condusa la Sectia 17 de Politie”, a precizat Camera Deputaților.

”La data de 17 mai 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 17 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la punctul de acces într-o instituţie publică din Sectorul 5, ar fi fost identificată o persoană care ar fi avut asupra sa o ţigară, confecţionată manual. Persoana a fost condusă la sediul secţiei în vederea continuării verificărilor, urmând ca ţigara să fie expertizată”, a transmis, la rândul său, Poliţia Capitalei.


Știre inițială

Conform informațiilor în exclusivitate ale ecopolitic.ro, în urmă cu câteva ore, la controlul de la intrarea în Parlamentul României, a fost prinsă o tânără care încerca să intre având droguri asupra sa.

A fost anunțată poliția care a preluat cazul.

Conform acelorași surse, tânăra ar fi venit pentru angajare la grupul unui partid politic.

În urmă cu o săptămână, în 10 mai, o femeie, colaboratoare a AUR, a încercat să intre cu patru gloanțe letale în sediul Camerei Deputaților.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati