UPDATE Preşedintele Iohannis a semnat în cartea de condoleanţe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, în cartea de condoleanţe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a la reşedinţa ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România.

‘În aceste momente de mare tristeţe, România este alături de poporul britanic şi de Familia Regală, împărtăşind durerea dumneavoastră şi aducând un respectuos omagiu memoriei Majestăţii Sale. Întinzându-se pe parcursul a şapte decenii, domnia Majestăţii Sale a modelat istoria modernă şi va fi ţinută minte ca un simbol excepţional de loialitate şi angajament faţă de serviciul public. Moştenirea Majestăţii Sale va rămâne în inimile şi minţile noastre’, a scris şeful statului în cartea de condoleanţe.

Preşedintele a fost însoţit de consilierii prezidenţiali Luminiţa Odobescu, Delia Dinu, Daniela Bârsan.

Ambasada Marii Britanii din Bucureşti a anunţat, luni, că a fost deschisă o carte de condoleanţe online, dar şi în format fizic, la reşedinţa din Strada Armindenului din Capitală, în urma morţii Reginei Elisabeta a II-a.

Cartea de condoleanţe online poate fi accesată la adresa www.royal.uk.

Persoanele care doresc să aducă un ultim omagiu direct către Ambasada Marii Britanii din Bucureşti o pot face în format electronic la adresa de email: BritishEmbassy.Bucharest@fco.gov.uk. Cartea de condoleanţe în format fizic este deschisă până miercuri între orele 10,00 – 13,00 şi 14,00 – 16,00.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati