Urmărire încheiată cu un accident în traficul bucureștean. Șoferul era beat și nu avea permis – FOTO

Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere a fost prins de polițiști, după ce a provocat un accident și s-a oprit într-un stâlp.

Un bărbat de 44 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis de conducere, a lovit un autoturism şi un stâlp de iluminat public stradal, în noaptea de luni spre marţi, în Capitală, după ce nu a oprit la semnalul poliţiştilor rutieri, scrie Digi24.

„În jurul orei 00,05, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au efectuat semnal de oprire unui conducător auto, iar acesta nu s-a conformat. În cauză, s-a procedat la urmărirea acestuia până pe bulevardul Ghencea, unde a intrat în coliziune cu un auto, apoi cu un stâlp de iluminat public stradal”, a informat Brigada Rutieră a Capitalei.

Foto: infotraficromania.ro

Potrivit sursei citate, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 44 de ani, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a ambilor conducători auto, care au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, respectiv pentru recoltarea de mostre biologice a conducătorului auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati