Urmărire pe străzile din Bucureşti, pentru a prinde trei hoți

0
505
foto: Facebook - Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Poliţiştii au reuşit să prindă luni noaptea trei hoţi care au spart o locuinţă din Sectorul 1, maşina acestora fiind oprită după o urmărire pe străzile Capitalei.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1,30, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie au efectuat pe o stradă din Sectorul 1 semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, moment în care şoferul nu a oprit şi a demarat în viteză.

Imediat, poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului, reuşindu-se blocarea acestuia într-o localitate din judeţul Ilfov.

Ulterior, cei doi pasageri din maşină, împreună cu şoferul, au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri. Este vorba despre trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 36 de ani.

În urma cercetărilor s-a stabilit că unul dintre tineri a sustras o plăcuţă cu număr provizoriu de la o maşină parcată pe raza judeţului Ilfov. Hoţii au montat plăcuţa pe maşina lor, după care s-au deplasat la un imobil din Sectorul 1, de unde au sustras mai multe produse electrocasnice.

Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi furt calificat, urmând a fi prezentaţi în instanţă cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.