USR a făcut cerere de SUSPENDARE a votului într-o secție de votare din Sectorul 2

USR anunţă că a făcut cerere de suspendare a votului într-o secţie de votare din Bucureşti, după ce într-o secţie de votare din Sectorul 2, Secţia 190, continuă să apară buletine de vot gata ştampilate.

  • ”În această dimineaţă, la Secţia 190, a fost chemată poliţia după ce au fost găsite 4 buletine gata ştampilate cu PSD-PNL. Primul buletin a fost descoperit chiar de un alegător, apoi alte 3 au fost găsite pe mesele reprezentanţilor PSD-PNL. După ce poliţiştii au făcut verificări, au permis reluarea procesului de vot. După plecarea poliţiştilor, a mai fost descoperit un alt buletin gata ştampilat. Al cincilea”, arată USR într-un comunicat.
”Din moment ce astfel de buletine de vot gata ştampilate tot apar în această secţie, USR cere suspendarea procesului de vot acolo, până la normalizarea situaţiei”, a transmis USR.
USR mai spune că urmăreşte atent procesul de vot din fiecare secţie şi la această oră există mai multe sesizări conform cărora în Bucureşti reprezentanţii PSD-PNL încearcă să dea alegătorilor câte două buletine de vot pentru Primar.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati