USR București condamnă hărțuirea șoferilor STB care ies pe traseu

USR București condamnă actele de vandalism, hărțuire și violență la adresa șoferilor STB care respectă hotărârile judecătorești, își respectă obligațiile și ies pe traseu în București.

„Este a doua zi în care un autobuz STB este atacat cu pietre, iar șoferii sunt hărțuiți și amenințați. 

Instituțiile statului trebuie să-și facă treaba și să se asigure că șoferii care vor să iasă din autobaze o pot face în siguranță. În plus, autoritățile trebuie să afle cine se află în spatele acestor atacuri și amenințări.

Consilieri USR din Consiliul General se află în legătură cu șoferi STB care nu sunt de acord cu acțiunea ilegală a sindicatului și fac toate demersurile necesare de tragere la răspundere a celor care amenință și hărțuiesc șoferii și provoacă acte de vandalism.

Dacă cineva mai are dubii despre ceea ce se întâmplă, este foarte simplu, bătaia dintre PSD și PNL din Guvern s-a mutat la nivel de companii municipale: printr-o oprire ilegală a lucrului la comanda unui consilier general al PSD se cere o demisie a unui director PNL. Asta în timp ce suferă nu doar bucureștenii, dar și șoferii care își fac datoria”, a scris USR București, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati