USR începe strângerea de semnături pentru demiterea primarului PNL din Mogoșoaia

Purtătorul de cuvânt al USR Ionuţ Moşteanu a declarat luni, 14 februarie, că de sâmbătă partidul va începe strângerea de semnături pentru demiterea primarului liberal din Mogoşoaia, Paul Precup.

El a adăugat că edilul se crede un „faraon” şi face ce vrea el.

„Sâmbătă vom începe strângerea de semnături pentru demiterea primarului din Mogoşoaia. Nu trebuie să îi mai lăsăm pe aceşti primari care se cred faraoni să facă ce vor ei. Colegii mei sunt ameninţaţi în continuare. Vom începe strângerea de semnături. Primarul PNL din Mogoşoaia trebuie să plece”, a declarat Ionuţ Moşteanu, la finalul şedinţei Biroului Naţional al USR care a avut loc luni, la Parlament.

La finalul lunii ianuarie, Dacian Cioloş a anunţat, după şedinţa conducerii partidului, că a fost decisă depunerea unei plângeri penale, la DNA, în privinţa exproprierilor de la Mogoşoaia, în urma agresiunii asupra unei consiliere USR, de către doi colegi de la PNL şi PMP. El a adăugat că, totodată, colegii din organizaţia USR Mogoşoaia au decis să lanseze strângerea de semnături pentru demiterea primarului Precup de acolo, care „este vinovat de presiunile pentru adoptarea acestui proiect imobiliar şi care nu mai reprezintă, din punctul lor de vedere, interesele cetăţenilor de acolo din Mogoşoaia”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati