USR-PLUS București și-a desemnat candidații pentru Parlamentul României

Alianța USR-PLUS București și-a desemnat sâmbătă, 10 octombrie 2020, candidații pentru Parlamentul României.

  • În cadrul Conferinței Municipale USR PLUS București organizate în sistem online, delegații desemnați de cele două filiale ale Alianței USR PLUS din București au votat candidații pentru Camera Deputaților și Senat. 

Conform unui comunicat de presă, pe cele două liste, pentru Senat şi Camera Deputaţilor, se regăsesc parlamentari care au reprezentat cu succes organizația și în actuala legislatură, dar și oameni noi cu experiență în mediul privat și în societatea civilă, oameni care au contribuit prin activitatea lor la proiecte importante pentru oameni.

„Cu alegerile parlamentare ajungem într-un punct crucial al efortului pe care l-am început împreună în 2019, odată cu alegerile pentru Parlamentul European. Avem ocazia să rupem încă o dată tradiția votării răului celui mai mic odată cu aceste alegeri. După ce românii au schimbat conducerea coruptă și închistată în trecut a marilor orașe, este timpul pentru o schimbare profundă în Parlamentul României, acolo unde se decide direct viitorul întregii Românii„, a declarat Vlad Voiculescu, preşedintele PLUS București.

„O Românie fără hoţie” în interesul cetățenilor nu e doar un slogan, ci pentru viitorii parlamentari USR PLUS va fi modul de reprezentare în Parlamentul României.

„Timp de patru ani am văzut cum legi cu dedicație pentru grupuri de interese au tot trecut prin parlament. Subvenții țintite, scheme de ajutor de stat special făcute pentru băieți deștepți, noi pensii speciale, măriri de pensii speciale, noi agenții și instituții. Toate au trecut cu acceptul majorității. Cu această echipă vom pune capăt ideii de politicieni care nu visează decât cum să-și crească puterea lor și să o scadă pe cea a românilor. Mă bucur că am avut un proces comun de desemnare împreună cu PLUS, lucru care aduce cele două organizații mai aproape. De asemenea mă bucur că delegații l-au ales și pe Cristian Seidler. Înainte de a fi un contra-candidat de-al meu la președinția filialei, Cristi este un prieten și un coleg alături de care am făcut o echipă grozavă în ultimii ani și vom face și de acum încolo”, a declarat Claudiu Năsui, preşedinte USR București.

Candidații clasați primii pentru Senat

  1. Ștefan Pălărie
  2. Silvia Dinică
  3. Simona Spătaru
  4. Cristian Ghica
  5. Anca Dragu
  6. Florina Presadă
  7. Vlad Alexandrescu
  8. Adina Săniuță
  9. Cezar Cobianu
  10. Cosmin Nițu

Candidații clasați primii pentru Camera Deputaților

  1. Claudiu Năsui
  2. Cristina Prună
  3. Oana Țoiu
  4. Cristian Seidler
  5. Diana Buzoianu
  6. Mihai Badea
  7. Cătălin Teniță
  8. Tudor Pop
  9. Diana Stoica
  10. Alin Apostol
  11. Denisa Neagu
  12. Oana Marciana Ozmen
  13. Alexandru Dimitriu
  14. Octavian Berceanu

Sursa: Comunicat USR PLUS București

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati