USR PLUS condamnă violenţa asupra lui Clotilde Armand: A deranjat grupurile de interese abonate la banii publici

USR PLUS condamnă violenţa inacceptabilă la adresa primarului Sectorului 1 Clotilde Armand. Reprezentanții formațiunii politice susţin că ea a deranjat grupurile de interese abonate la banii publici, fapt pentru care a fost hărţuită tot mai agresiv, prin ”filaje în faţa casei, saci de gunoi aruncaţi pe treptele Primăriei, ştiri false la televiziuni de casă, ameninţări cu referendumuri de demitere”.

„USR PLUS condamnă violenţa inacceptabilă asupra lui Clotilde Armand din această dimineaţă, violenţă alimentată de linşajul mediatic la care a fost supus primarul Sectorului 1, încă de la preluarea mandatului.
Clotilde Armand a deranjat grupurile de interese abonate la banii publici şi, de aceea, în ultimele săptămâni, a fost hărţuită tot mai agresiv: filaje în faţa casei, saci de gunoi aruncaţi pe treptele Primăriei, ştiri false la televiziuni de casă, ameninţări cu referendumuri de demitere.
Acum, agresiune fizică. În această dimineaţă un bărbat a atacat-o la un semafor, i-a lovit maşina cu pumnii şi a încercat inclusiv să deschidă uşa autoturismului.
Clotilde Armand continuă însă lupta, având de partea ei toţi oamenii cinstiţi, care luptă pentru o Românie fără hoţie. Este un drum lung, dar nu ne vom lăsa sub nici o formă intimidaţi! Ne-am asumat această luptă şi o continuăm, fără nici o excepţie! Clotilde, suntem alături de tine!”, arată o postare pe pagina de Facebook a USR PLUS.
Reamintim că primarul Sectorului 1 Clotilde Armand susţine că a fost agresată în trafic miercuri dimineaţă, când la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre maşina sa, a început să lovească cu pumnii în geam şi a încercat să-i deschidă uşa de mai multe ori.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati