USR PLUS Popești-Leordeni, proiect pentru accesarea de fonduri în vederea amenajării de stații pentru maşini electrice

Filiala USR PLUS Popești-Leordeni a depus un proiect pentru accesarea de fonduri în vederea amenajării de stații de încărcare pentru maşini electrice. Este un program derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu.

„USR este singurul partid care-și asumă o tranziție spre energie verde, schimbările climatice și degradarea mediului fiind probleme reale și iminente. De aceea, ne vom concentra puterile la nivel local, județean și național, în a implementa măsurile din Pactul Verde European, care va însemna să ajungem, până în 2050, la zero emisii nete de gaze cu efect de seră. 

Ne dorim nu doar un transport public și privat verde, ci și clădiri eficiente din punct de vedere energetic, aer curat, alimente sănătoase și locuri de muncă pregătite pentru viitor, obiective principale ale 

O serie de alte filiale au depus deja proiectul început de Popești-Leordeni, cum ar fi USR PLUS Otopeni, USR PLUS Balotesti, USR PLUS Dobroesti, USR Periș, USR PLUS Pantelimon, USR PLUS Domnesti, Alianța USR PLUS Buftea.

USR va depune acest proiect în toate localităţile din Ilfov, pentru a da un semnal naţional că se poate merge către tranziţia #VERDE”, spune USR PLUS Ilfov, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati