USR Sector 1 susține că ministrul Burduja oferă contracte, prin Poșta Română, pentru calomnierea lui Clotilde Armand

0
265
Foto: Pagina de Facebook USR Sector 1

USR Sector 1 lansează acuzații grave la adresa ministrului Digitalizării, Sebastian Burduja, despre care susține că, prin intermediul Poștei Române, oferă contracte pentru „calomnierea lui Clotilde Armand”. 

  • USR Sector 1 afirmă că a descoperit cum ”fiul lui Burduja de la Bancorex”, ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, dă banii Poștei Române pentru calomnierea lui Clotilde Armand, după ce Compania Naționala „Poșta Română” a achiziționat anul trecut, prin cumpărare directă, servicii de promovare și publicitate de la societatea Gândul Media Network în valoare de 17.000 euro. În acest sens, Filiala USR Sector 1 anunță că depune plângere penală împotriva președintelui PNL Sector 1 Sebastian Burduja.

”Am descoperit cum fiul lui Burduja de la Bancorex dă banii Poștei Române pentru calomnierea lui Clotilde Armand. Începem o serie de dezvăluiri după o muncă de câteva luni despre cum prăduiesc PNL-PSD banii publici pentru PR și denigrarea celor incomozi.
Compania Naționala „Poșta Română” a achiziționat anul trecut, prin cumpărare directă, servicii de promovare și publicitate de la societatea Gândul Media Network în valoare de 17.000 euro. Este cel mai mare contract încheiat de această firmă cu o instituție publică, topul este completat de Primăria Sectorului 6 și Primăria Sectorului 4.

Site-ul Gândul.ro s-a remarcat în ultimul an prin atacuri calomnioase la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, și prin faptul că promovează și susține necondiționat activitatea PNL Sectorul 1.

Actualul președinte al PNL Sectorul 1, Sebastian Burduja, a fost editorialist la Gândul, site pe care l-a folosit, înainte de a fi numit ministru, ca tribună a ideilor sale politice și pentru reclamă. Relația de parteneriat comun Sebastian Burduja- Gândul continuă până în prezent, publicația este plină de articole elogioase despre ministrul Digitalizării”, scrie USR Sector 1 pe pagina de Facebook.

  • USR arată că ”Poșta Română este proprietatea Statului Român prin intermediul Ministerului Digitalizării, care deține 93,7% din numărul de voturi în Adunarea Generală a Acționarilor”.

”Florin Valentin Ștefan este în prezent directorul general al Poștei Române și unul dintre principalii colaboratori ai lui Sebastian Burduja. Este unul dintre liderii PNL Sectorul 1, prin intermediul căruia Sebastian Burduja controlează filiala, și ocupă funcția de secretar general. A fost membru fondator, alături de Sebastian Burduja, a formațiunii PACT. A fost partener în compania RISE Consortium, controlată de același Sebastian Burduja.
Societatea Gândul Media Network, care are site-ul Gândul, este deținută de Claudia-Cristina Săvulescu-Budeanu”, susține USR.

”Aceasta este soția lui Radu Budeanu, fondatorul tabloidului Cancan, condamnat penal la 2 ani de închisoare cu suspendare după ce a recunoscut că a dus o geantă cu 3,8 milioane de dolari mită de la magnatul Energiei Bogdan Buzăianu către fostul ministru PDL Elena Udrea. Radu Budeanu a deținut 13,7% din acțiunile operatorului de salubrizare Romprest Service SA, firmă apropiată de PNL Sector 1. El a vândut pachetul de acțiuni în septembrie 2020 către Euro¬prest, unul dintre ceilalţi asociaţi ai companiei.

USR Sector 1, plângere penală împotriva lui Sebastian Burduja

Filiala USR Sector 1 depune plângere penală pe numele celor doi peneliști care au impresia că banii publici sunt ai lor”, mai spune USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.