USR Sector 4 anunţă lansarea candidaturii lui Paul Ene la Primăria Sectorului 4

„Cu o viziune orientată spre o comunitate prosperă și în continuă dezvoltare, Paul Ene, un IT-ist din cartierul Tineretului, cu o experiență de șase ani în politica locală a Sectorului 4, a devenit martor al acelorași probleme cu care ne confruntăm zi de zi. Este hotărât să transforme Sectorul 4 într-un loc în care oamenii să fie pe primul loc, în detrimentul proiectelor de fațadă, cum ar fi stâlpişorii sau fântânile arteziene”, spune USR despre candidatul său la Primăria Sector 4.

„Vreau ca Sectorul 4 să fie, mai presus de orice, despre oameni. Vreau să ne simțim acasă aici, să fim mândri că locuim în Sectorul 4”, a declarat Paul Ene. „Știu că avem nevoie de schimbare și că trebuie să lucrăm împreună pentru a realiza acest lucru.”

Viziunea lui Paul Ene pentru Sectorul 4 este aceea de a crea o comunitate autentică, în care oamenii să aibă posibilități reale de dezvoltare profesională și personală. Este o prioritate pentru el să aducă locuri de muncă mai aproape de casă, să rezolve problema traficului ineficient, prin soluții de transport alternativ și dezvoltare urbanistică inteligentă dar şi spațiile de recreere, creșele și școlile de calitate sau locurile de muncă mai aproape de casă.

În ceea ce privește reabilitarea termică a blocurilor, Paul Ene consideră că acesta este un program esențial pentru a îmbunătăți nivelul de trai al locuitorilor și pentru a veni în sprijinul celor mai vulnerabili cetățeni. De asemenea, se angajează să rezolve problema parcărilor, propunând soluții integrate, precum parcări supraetajate sau subterane.

‘’Voi folosi tot timpul până la alegeri pentru a asculta nevoile cetățenilor și pentru a construi soluții împreună cu ei. Voi fi vocea cetățenilor. Haideți să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun pentru Sectorul 4!’’, a spus Ene.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati