USR Sector 6 şi-a desemnat candidatul pentru Primăria Sectorului 6

1
506
Foto: Facebook / USR Sector 6

USR Sector 6 și-a desemnat candidatul pentru poziția de Primar al Sectorului.

  • Astfel, în urma alegerilor din Filiala USR, actualul viceprimar, Mihaela Ana-Maria Ștefan a fost desemnată candidat al USR pentru funcția de Primar al Sectorului 6.

Mihaela Ștefan, în calitate de viceprimar al USR Sector 6, a avut o contribuţie semnificativă în diverse proiecte de dezvoltare, arată USR Sector 6:

”A reușit să aducă înapoi în patrimoniul Sectorului 6 o suprafață de 11.000 de metri pătrați din fosta zonă a Parcului Grozăvești, prin colaborarea cu membrii executivului din Primăria Sectorului 6”.

De asemenea, a coordonat implementarea proiectului de reabilitare a bazei de recuperare a Centrului de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, susține sursa citată.

În calitate de viceprimar USR în Sectorul 6, aceasta a fost implicată în înființarea unității de educație timpurie „Creșa Îngerașii”, dar și în construcția a două creșe noi, prin finanțări din PNRR: „Creşa Iuliu Maniu” și „Creşa Brâncuși”, completează USR Sector 6.

Pentru aceste proiecte, s-au semnat contracte de finanțare în valoare totală de 5.6 milioane de euro.

”USR Sector 6 se angajează să continue dialogul cu locuitorii Sectorului 6 pentru a construi împreună un viitor prosper și echitabil pentru toți cetățenii. Ne propunem să aducem soluții și să promovăm o administrație responsabilă, concentrată pe nevoile reale ale comunității.”, conchide sursa citată.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.