Vacanțele la târgurile de Crăciun și de Revelion, reduse cu până la 30% cu ocazia Black Week

Mai multe vacanțe din portofoliul Hello Holidays au prețuri reduse timp de șase zile, în perioada 24-29 noiembrie, cu ocazia Black Week, campania de final de lună noiembrie derulată de agenție online și offline.

În paralel cu reducerile de Black Week pentru întreg pachetul, cazare sau transport, în România, Grecia, Turcia, Bulgaria, programele Senior Holidays, circuitele premium, este disponibilă și oferta Hello Deal, care aduce cel mai mic preț din an pentru o vacanță.

Prin Hello Deal de Black Week pot fi cumpărate circuite pentru 2024 și cazarea pentru vacanțe în Grecia, cu condiția achitării integrale a acestora.

De Black Week, vacanța la piețele de Crăciun Viena – Praga – Dresda este mai ieftină cu până la 60 de euro/persoană.

“Sunt vacanțe de cinci-șase zile, cu autocarul, la jumătatea lunii decembrie, în care turiștii intră în atmosfera sărbătorilor de final de an în târgurile organizate în piețe publice. Mai sunt puține locuri în prezent pentru astfel de vacanțe, pentru care am avut o cerere peste așteptări în ultimele săptămâni. De exemplu, cea la Piața de Crăciun de la Viena, pentru care am alocat trei autocare, s-a vândut imediat”, precizează Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

Ce oferte sunt pentru Revelion în Turcia

Revelionul în Antalya este mai ieftin cu o treime pentru cazare, la care se adaugă o extrareducere de 100 de euro pe cameră, în campania Black Week.

Pachetul de cinci zile cu zbor charter costă de la 710 euro/persoană la un hotel de cinci stele în regim all inclusive. Cel în Kusadasi, cel mai vândut pachet de Revelion al Hello Holidays, pentru care în fiecare an a crescut numărul de autocare față de oferta inițială, costă 499 de euro/persoană, la un hotel de cinci stele care organizează pentru oaspeții românii, cei mai mulți fiind clienți repetitivi, o cină festivă specială în noaptea dintre ani.

“Și anul acesta cererea pentru vacanța de Revelion în Kusadasi a fost ridicată, patru autocare cu turiști Hello Holidays pleacă pe 28 decembrie spre hotelul cu care an de an organizăm acest program. Un număr la fel de mare de autocare și de turiști pleacă pentru vacanța de Revelion la Istanbul. În Turcia, datorită ospitalității gazdelor și prețurilor atractive, își petrec vacanța de final de an cei mai mulți dintre turiștii noștri”, declară directorul de marketing Hello Holidays.

Circuitele de Revelion, vacanțe organizate cu transport autocar, la Atena, Skopje, Budapesta și Bucovina, au reducere de la 28 la 100 de euro/persoană în cele șase zile de campanie, iar locurile rămase sunt puține.

La reducere, în campania Black Week intră și pachetele Senior Holidays Costa del Sol, Barcelona și Costa Brava, Napoli și Coasta Amalfitană, Elveția și Italia de Nord, Puglia, de opt zile, cu avionul, care au loc în primăvară, aceasta fiind al treilea an în care Hello Holidays propune turiștilor variante mai ieftine pentru călătorii fără limită de vârstă și supliment non-seniori înainte și la finalul sezonului estival în cele mai frumoase zone din Spania, Italia și Elveția.

Pentru vara 2024, în Black Week sunt la reducere și sejururile pe zbor charter în Antalya, Marmaris ori Creta, și cele pe charter autocar în Grecia (Halkidiki, Riviera Olimpului, Thassos, Lefkada, Parga) ori Bulgaria.

Mai multe oferte speciale pentru circuitele premium Hello Premium Tours sunt disponibile în Black Week, fie că este vorba de vacanțe de Revelion la Bruxelles, Barcelona ori de călătorii în 2024 în Emiratele Arabe Unite, Iran, Mauritius, India.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati