Vaccinare la casuța lui Moș Crăciun – campanie inedită în România

Organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu au pus la cale o campanie specială menită să îi încurajeze pe oameni să se vaccineze anti-Covid.

Astfel, chiar în ziua în care Târgul de Crăciun din Sibiu ar fi trebuit să-și deschidă porțile va începe vaccinarea la casuța lui Moș Crăciun.

„Îi invităm pe sibieni să se vaccineze în Piața Mare, la Căsuța lui Moș Crăciun, dar și în oricare alt centru de vaccinare din oraș. Miza acestei campanii este sănătatea sibienilor, dar ea are și o componentă puternic emoțională: ne dorim sărbători așa cum le știam la Sibiu, ne dorim ca viața să revină la normalitate și nu putem face acest lucru decât prin vaccinare. Am încredere că locuitorii Sibiului se vor mobiliza pentru orașul lor, astfel încât să putem reporni Crăciunul la Sibiu”, a spus primarul orașului, Astrid Fodor, citată de Sibiu 100.

Organizatorul Târgului de Crăciun, Andrei Drăgan Răduleț, spune că prin această campanie vor să fie un exemplu.

„Ne-a lipsit tuturor Târgul de Crăciun de anul trecut. Și bucuria din Piața Mare. Faptul că Sibiul este în perioada Crăciunului una dintre cele mai atractive destinații din țară, ne motivează să vrem să luptăm responsabil pentru orașul nostru”, a declarat organizatorul Târgului de Crăciun, Andrei Drăgan Răduleț.

Centrul de vaccinare Căsuța lui Moș Crăciun va fi deschis în perioada 12-21 noiembrie, între orele 12.00 -20.00.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati