Vaccinarea continuă şi astăzi la Centrul de Vaccinare din Sectorul 6

Începând de ieri, miercuri cetăţenii se pot vaccina împotriva virusului SARS-CoV-2 la centrul amenajat de Primăria Sectorului 6 în Calea Plevnei nr. 234 – Clubul Seniorilor „Mihai Eminescu”.

În prima zi, 345 de persoane au primit serul împotriva coronavirusului, iar astăzi, activitatea echipelor medicale continuă.

Primăria Sectorului 6 face un apel către toţi cetăţenii care vin să se vaccineze la acest centru să ţină cont de intervalul orar în care sunt programaţi şi să NU vină mai devreme. În acest fel, pot fi evitate cozile şi statul în frig. Personalul face toate eforturile pentru a desfăşura procesul de vaccinare rapid şi în siguranţă, dar avem nevoie şi de implicarea şi înţelegerea membrilor comunităţii.

De asemenea, persoanele care au posibilitatea să descarce formularele necesare vaccinării – chestionarul medical obligatoriu şi formularul de consimţământ – sunt rugate să o facă şi să se prezinte la ora programării cu documentele completate şi semnate. Formularele pot fi regăsite aici:

– https://www.primarie6.ro/www2/wp-content/uploads/2021/01/Chestionar-triaj-vaccinare-adulti.pdf

– https://www.primarie6.ro/www2/wp-content/uploads/2021/01/Formular-consimtamant-informat.pdf

Nu se pot vaccina în cadrul centrului decât persoanele care s-au programat prin intermediul platformei online de vaccinare, iar programările nu sunt posibile direct la Centrul de Vaccinare Sector 6.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati