Vaccinul anti-Covid nu va fi distribuit pe internet. Nu căutați anunțurile de vânzare online!

Vaccinul anti-Covid nu va fi distribuit pe internet, iar oamenii trebuie să se ferească de anunțurile de vânzare a acestui produs, atrag atenția medicii români.

Medicul Gindrovel Dumitra, vicepreședintele Societății Naționale de Medicina Familiei, a transmis românilor să nu caute vaccinul anti-COVID pe internet și a subliniat că acesta va fi administrat gratuit și în condiții de siguranță, potrivit Digi24.

Fiind întrebat ce trebuie să știe oamenii în contextul în care, de fiecare dată când apare un produs, un medicament mult așteptat, apar și anunțurile de vânzare pe internet, medicul a subliniat că vaccinul anti-Covid va fi gratuit.
„Vaccinul nu poate fi disponibil nici acum, nici în viitor pe internet sau în farmaciile comunitare. Va fi distribuit de către autoritățile naționale prin mecanismul declanșat la nivelul Comisiei Europene.

Va fi administrat gratuit și în condiții de siguranță.

Vaccinarea va fi făcută în centrele de vaccinare, respectiv în cabinete medicilor de familie când va fi posibil acest lucru. În niciun caz oamenii să nu se adreseze pe net sau pe social media pentru a obține acest produs!” a transmis vicepreședintele Societății Naționale de Medicina Familiei

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati