Vama, concert la Arenele Romane, doar pentru persoanele vaccinate

0
249

Trupa Vama va susţine primul concert cu public din acest an pe 29 iulie, la Arenele Romane, acces fiind permis doar persoanelor vaccinate.

Formaţia va cânta live, timp de două ore, începând cu ora 21,00, în faţa a 2.500 de fani, conform normelor în vigoare evenimentul fiind disponibil doar pentru fanii care prezintă certificatul de vaccinare printat.

„În pandemie, Vama a fost singura trupă din România care a cântat la Arenele Romane, pe 29 iulie 2020. Concertul din această vară vine la exact un an distanţă de la acel show unic, care a adunat 350 de oameni care au purtat măşti şi au respectat măsurile de distanţare socială. Acum formaţia revine în forţă ca să înapoieze fanilor muzica live şi deja celebrul show marca Vama şi Chirilă”, potrivit unui comunicat de presă.

Pentru acest eveniment, trupa pregăteşte un spectacol în care vor include, pe lângă hit-uri celebre Vama şi Vama Veche, şi cele mai noi single-uri – „Cântă cu mine” şi „Îmi pare rău” (produs la Londra cu producătorul muzical Matt Lawrence, deţinător al premiului Grammy pentru albumul Babel al celor de la Mumford & Sons).

Vamaioţii promit „un show memorabil”, la care vor participa şi invitaţi speciali. Concertul va fi transmis şi online, în direct, biletele, atât pentru accesul fizic, cât şi pentru cel online, putând fi achiziţionate de pe site-ul iabilet.ro.

Trupa Vama va lansa în această vară şi un documentar de scurt metraj, intitulat ,”Regii Pandemiei”, care a fost filmat în timpul concertului de anul trecut.

Formată din Tudor Chirilă – voce, Eugen Caminschi – chitară, Gelu Ionescu – claviaturi, Lucian Clopo – tobe, Dan Lucian – bas, Vama este unul din grupurile care s-a reinventat constant în timpul pandemiei şi a produs conţinut de top prin canalele de social media, se mai arată în comunicatul transmis de organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.