”Vara Verde” în Parcul Văcăreşti: Tururi ghidate, teatru de păpuşi şi ateliere pentru copii

Tururi ghidate, spectacole de teatru de păpuşi, ateliere pentru copii, dar şi cursuri de yoga fac parte din programul „Vara Verde” organizat sâmbătă şi duminică în Parcul Natural Văcăreşti.

Sâmbătă vor avea loc un tur ghidat cu tema „În căutarea sunetelor de păsări”, un spectacol de teatru de păpuşi („Şoriceii veseli”), un curs de yoga, un atelier de pictură pentru seniori, un atelier de pictat tricouri, precum şi un atelier de creaţie pentru copii („Cuib de păsări”).

Duminică vor fi organizate următoarele evenimente: tur ghidat cu tema „În căutarea sunetelor de păsări”, curs de yoga, spectacol de teatru cu păpuşi pentru copii („Fata buna şi fata cea rea”), atelier de creaţie pentru copii („Atelier de arici”), atelier de educaţie ecologică prin teatru pentru copii.

În vederea participării la fiecare eveniment este necesară înscrierea prealabilă, deoarece numărul locurilor este limitat. Detaliile se găsesc pe pagina de Facebook a Administraţiei Parcul Natural Văcăreşti şi pe https://www.apnv.ro.

Pe 8 iulie, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţa începerea programului „Vară Verde” în Parcul Natural Văcăreşti, desfăşurat în toate week-end-urile din iulie şi august.

Toate activităţile sunt gratuite.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati