Vasile Petrariu: Demisionez din funcția de consilier general și din PSD

Liderul de sindicat Vasile Petrariu, acuzat că se află în spatele crizei din transportul public din Capitală, care durează deja de cinci zile, a anunțat că demisionează din funcția de consilier general și membru PSD.

„Oamenii sunt conștienți că amenințările, șantajul îi determină să fie mai mobilizați. Cei care ne amenință ar face bine să vină cu o soluție. Mesajele transmise escaladează conflictul.

Astăzi îmi dau demisia din funcția de consilier general și din Partidul Social Democrat. Acest protest nu are nicio conotație politică”, a anunțat liderul de sindicat Vasile Petrariu.

El a spus că marți vor fi la muncă doar 10% dintre șoferi.

„Dacă protestul nu va fi aplanat astăzi, circa 150 de vehicule vor deveni 10% în zi de lucru. Nu vor putea face față pe traseu mâine. Această manipulare că cei care sunt acum în curtea unității fac presiuni asupra celor care vor să iasă pe traseu nu este reală. Posibil să fi fost câteva incidente, dar nu se pune problema să le interzică să iasă pe traseu. Ați auzit ce scandează salariații, nici unii nu vor lucra dacă directorul general nu își dă demisia sau nu va fi revocat. Oamenii sunt conștienți că amenințările, șantajul, faptul că se amenință cu poliția cu parchetul, îi determină să fie mai mobilizați în demersul lor”, a mai declarat Petrariu luni dimineață.

De altfel, Petrariu a transmis un mesaj luni pe Facebook, în care susține că protestul nu este politic și îl acuză pe Nicușor Dan că nu a oferit nicio soluție angajaților STB și că este singurul responsabil pentru situația creată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati