Veniturile aduse la buget din exploatarea Arenei Naționale s-au triplat în ultimii ani, anunță Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță, într-o postare pe Facebook, că s-au triplat veniturile aduse la buget din exploatarea Arenei Naționale.

  • Potrivit sursei citate, de la preluarea mandatului până în prezent, în ultimii doi ani și jumătate, PMB a încasat 4 milioane de euro din închirierea stadionului pentru evenimente de anvergură, sportive sau culturale. Comparativ, în cei trei ani precedenți (perioada 2018 – 2020), încasările au fost de doar 1,2 milioane euro.

De asemenea, edilul a menționat că până la finalul anului, această sumă va crește considerabil, având în vedere faptul că sunt programate evenimente de amploare, inclusiv 2 concerte la care va participa cu siguranță un public numeros, atât bucureșteni, cât și turiști.

În plus, Nicușor Dan atenționează că pentru a atrage organizatorii de evenimente și a crește numărul acestora, sunt necesare și investiții care să asigure buna funcționare a stadionului.

În acest sens, de la începutul acestei luni, a fost reparat cubul cu sistemul de ecrane led, având în vedere faptul că sistemul de afisaj era uzat și depășit din punct de vedere tehnic.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati