Veniturile aduse la buget din exploatarea Arenei Naționale s-au triplat în ultimii ani, anunță Nicușor Dan

0
441

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță, într-o postare pe Facebook, că s-au triplat veniturile aduse la buget din exploatarea Arenei Naționale.

  • Potrivit sursei citate, de la preluarea mandatului până în prezent, în ultimii doi ani și jumătate, PMB a încasat 4 milioane de euro din închirierea stadionului pentru evenimente de anvergură, sportive sau culturale. Comparativ, în cei trei ani precedenți (perioada 2018 – 2020), încasările au fost de doar 1,2 milioane euro.

De asemenea, edilul a menționat că până la finalul anului, această sumă va crește considerabil, având în vedere faptul că sunt programate evenimente de amploare, inclusiv 2 concerte la care va participa cu siguranță un public numeros, atât bucureșteni, cât și turiști.

În plus, Nicușor Dan atenționează că pentru a atrage organizatorii de evenimente și a crește numărul acestora, sunt necesare și investiții care să asigure buna funcționare a stadionului.

În acest sens, de la începutul acestei luni, a fost reparat cubul cu sistemul de ecrane led, având în vedere faptul că sistemul de afisaj era uzat și depășit din punct de vedere tehnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.