Versiunea cu 7 locuri a lui Duster, surprinsă pe o șosea de lângă București

S-a vorbit mult în ultimul timp de o versiune mai mare a lui Duster, sau Grand Duster cum i s-a mai spus, potrivit promotor.ro

Versiunea cu 7 locuri a lui Duster: Când va intra în producție

Cel de-al doilea proiect, un SUV cu 7 locuri, pare să fie mult mai apropiat de intrarea în producție. Judecând după imaginile surprinse de un cititor Promotor în apropierea Bucureștiului, pe DJ601, acesta are la bază actuala generație Duster. Prototipul are parte din spate puternic camuflată, în timp ce partea din față rămâne vizibilă. Potrivit descrierii celui care a filmat mașina, aceasta are o parte frontală de Duster, dar dimensiunile sunt semnificativ mai mari.

Partea necamuflată pare aproape neschimbată, în timp ce partea camuflată ascunde o „extensie” a mașinii actuale. Linia acoperișului este ușor plonjată, mascată de ceea ce pare a fi o traversă în partea din spate, acoperită de camuflaj. Blocurile optice spate diferă de cele ale modelului Duster actual și par să confirme relatări anterioare, că vor avea o amprentă pe verticală, în stilul breakurilor Volvo.

Dacă relatările martorilor nu greșesc, noul model Duster cu 7 locuri ar trebui să ajungă pe piață odată cu faceliftul lui Duster în această toamnă. Versiunea actualiză a lui Duster pregătește schimbări cosmetice minore la exterior, pentru a se alinia la noul design introdus de Logan și Sandero. De asemenea, unitatea multimedia introdusă pe aceste modele va fi portată pe Duster.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati