Vicepreședintele PSD București: „Am observat că doamna Clotilde Armand, turează conturile de social media sa recupereze din imaginea publică sfărâmată”

0
257
foto: facebook Alexandru Petrescu
Vicepreședintele PSD București, Alexandru Petrescu, face o analiză a strategiei de comunicare a primarului Sectorului 1. Acesta spune că după un mandat dezastruos acesta încearcă să paseze vina pe alții pentru probleme care nu au fost soluționate chiar de echipa sa împreună cu cea a lui Nicușor Dan, de la Primăria Generală.
„În ultima perioadă, cu presiunea unui deznodământ de mandat de primar absolut dezastruos, am observat că doamna Clotilde Armand, turează conturile de social media sa recupereze din imaginea publică sfărâmată. Clotilde face ce face mai bine, agita sabia de lemn în aer și se războiește cu terasele și restaurantele, aparent ilegale, dar care au funcționat fără probleme toată vara și în toți anii ei de mandat, total nederanjate de Primăria Sectorului 1.
Clotilde și mai mult, ar vrea protejarea Parcului Herăstrău, cel mai mare al Capitalei și monument istoric, care n-a arătat niciodată mai rău. Herastrau, astăzi, cu tristețe o spun, este o rușine a Bucureștiului anului 2023 si un testament politic al eșecului administrativ, al cuplului nefast, Clotilde Armand & Nicușor Dan.”, spune Petrescu.

Tu încă dai vina pe partide și pe oricine îți vine la îndemâna, pentru toate nerealizările tale

Acesta vine și cu o serie de întrebări pentru cei doi.
„Dacă tot își caută de lucru, doamna Armand și echipa ei și în măsura atribuțiilor de primar general si Nicușor Dan, au de răspuns la câteva întrebări revelatoare, din ultimul an de mandat:
– Cum mai stăm cu curățenia în sector? De ce încă ne mai supără gunoaiele?
– De ce nu s-au îmbunătățit condițiile de trafic rutier?
– Ce a făcut pentru reducerea poluării?
– De ce nu avem proiecte pentru reabilitarea Podurilor Băneasa și Constanța, care stau să cadă?
– Ce facem cu transportul în comun? Sectorul 1 va fi singurul fără panouri de informare inteligente, grație incompetenței doamnei Armand.
– La capitolul transport alternativ nepoluant, unde sunt kilometrii de piste de biciclete de care avem nevoie urgentă?
– Ce ne facem cu parcurile și locurile de joacă? Arată groaznic.
– De ce arată spațiile verzi, chiar și cele amenajate, așa jenant?”
Acuzația principală pe care i-o aduce primarului Clotilde Armand este cea de lipsă de interes față de votanți și implicit locuitorii Sectorului 1.
„Clotilde, au trecut 3 ani de când ai fost învestită cu înalta demnitate pe care o ocupi în sectorul 1 și tu încă dai vina pe partide si pe oricine iti vine la îndemâna, pentru toate nerealizările tale. Este ridicol și lipsit de bun-simț față de locuitorii sectorului 1.
Primăria Sectorului 1 are nevoie în fruntea ei de cineva care să își facă treaba serios și eficient și căruia să-i pese cu adevărat de comunitate, întrucât oamenii sunt cei mai importanți, iar tu, Clotilde Armand, dovedești zi de zi că nu-ți pasă de ei.”, a postat Alexandru Petrescu pe o rețea de socializare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.