Viceprimarul Bujduveanu, proiect pentru împroprietărirea a 15.000 de familii bucureştene cu terenurile din jurul caselor

0
365
Foto: Facebook / Stelian Bujduveanu

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu anunţă că a depus, alături de consilierii generali PNL, un proiect de hotărâre conform căruia 15.000 de familii bucureştene urmează să fie împroprietărite cu terenurile din jurul caselor.

„Reparăm o mare nedreptate care durează de 34 de ani, pentru 15.000 de familii bucureştene! Le împroprietărim cu terenurile din jurul caselor. În total, peste 1.067.000 de mp! O suprafaţă totală mai mare decât Parcul Tineretului şi aproape la fel de mare ca Parcul Herăstrău. Nimeni nu a avut curajul să ia decizia corectă pentru aceşti oameni. Până acum”, scrie viceprimarul, vineri, pe Facebook.

El menţionează că proiectul creează mecanismul prin care cele 15.000 de familii vor intra în posesia terenurilor (curţilor) aferente caselor pe care le deţin deja.

„Împreună cu colegii mei liberali am elaborat şi am depus un proiect de hotărâre în Consiliul General, pentru a corecta această mare nedreptate. Proiectul pe care îl propunem creează mecanismul prin care cele 15.000 de familii vor intra în posesia terenurilor (curţilor) aferente caselor pe care le deţin deja”, precizează viceprimarul liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.