Viceprimarul Capitalei: Cinci posturi de pază permanente, în Parcul Cişmigiu

Viceprimarul Capitalei Horia Tomescu anunţă că Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a semnat un contract de servicii de pază şi patrulare în parcul Cişmigiu.

Acesta va asigura cinci posturi de pază permanente, 24/24, scrie viceprimarul, pe Facebook.

„Parcul Cişmigiu este unul dintre cele mai iubite locuri de recreere din Bucureşti şi dorim să ne asigurăm că toţi cei care îl vizitează se bucură de o experienţă plăcută în condiţii de siguranţă. Consider că semnarea acestui contract reprezintă un pas important pentru întărirea promisiunii pe care am făcut-o bucureştenilor de creştere a nivelului de siguranţă şi confort pentru toţi vizitatorii.

Această achiziţie face parte dintr-un efort mai amplu de modernizare şi îmbunătăţire a infrastructurii şi serviciilor oferite în parcuri şi încă un pas spre un oraş mai sigur şi mai prietenos”, anunţă Horia Tomescu.

În iunie, ALPAB anunţa pe SEAP licitaţie pentru servicii de pază şi patrulare pentru 35 obiective, însumând 91 de posturi, pentru care paza trebuie asigurată 24 de ore din 24.

Valoarea totală estimată a contractului era cuprinsă între 19.131.840 – 38.316.096 lei. Paza va trebui asigurată 24 ore din 24 pe parcursul a doi ani.

Conform anunţului, posturile de pază vor fi asigurate în parcurile: Herăstrău, Circului, Floreasca, Bordei, Verdi, Tineretului, Carol, Cişmigiu, Izvor, Unirii; parcurile de la Teatrul Naţional, Sala Palatului şi Ateneul Român; serele Bellu, Libertăţii, Ghencea şi cea pentru plante perene; circuit turistic, sediul ALPAB, SIEUMT Ghencea, stăvilarele Străuleşti, Floreasca, Mogoşoaia, Pantelimon, Herăstrău şi Băneasa.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati