Viceprimarul Capitalei, despre reparațiile din Centrul Istoric: ”Una dintre firme lucrează bine, cealaltă nu” – FOTO

Stelian Bujduveanu, viceprimarul General al Bucureștiului, anunță că a fost în Centrul Vechi, unde au început lucrările de reabilitare a străzilor și de înlocuire a mobilierului stradal.

  • ”Azi am luat graficul de lucrări pentru străzile din Centrul Istoric și am ieșit pe teren. Una dintre firme lucrează bine, cealaltă nu”, susține acesta.
„Lucrăm în Centrul Istoric. Reparăm străzi. Înlocuim mobilierul stradal deteriorat. Restricționăm accesul mașinilor în zonă. Azi am luat graficul de lucrări pentru străzile din Centrul Istoric și am ieșit pe teren. Una dintre firme lucrează bine, cealaltă nu”, a scris oficialul primăriei pe pagina sa de Facebook.

”La Lupoică, o altă firmă a lucrat în bătaie de joc”

Potrivit sursei citate, partea pozitivă este aceea că pe străzile Șelari și Șepcari s-a lucrat bine. Drumul e ”așezat” și sigur pentru că ”lipitura s-a făcut cum trebuie”, așa mi-a explicat nea Radu Petre, meșter pietrar. ”Lucra pe Lipscani și o făcea bine, cu spor!”, a completat el.

De cealaltă parte, Bujduveanu spune că, la Lupoică, o altă firmă a lucrat în bătaie de joc. „O să refacă tot perimetrul!”

”Accesul vehiculelor este restricționat, fără excepții, fără pile”

VIceprimarul a mai spus că a găsit mașini parcate pe străzi unde era interzisă parcarea.

„Am dat dispoziție Poliției Locale să respecte regulamentul pentru Centrul Istoric: accesul vehiculelor este restricționat, fără excepții, fără pile, relații și derogări!”, a scris acesta.

Viceprimarul a mai notat că mobilier urban degradat și că a dat dispoziție ALPAB să schimbe toate jardinierele degradate și să le înlocuiască cu altele noi, în vegetație.

„Redăm străzile din Centrul Istoric pentru promenadă. Aplicăm cu fermitate legea, pentru a preveni degradarea străzilor. Lucrăm, zi de zi, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor publice”, a mai scris Stelian Bujduveanu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati