Viceprimarul Constantin Ion Melnic a fost desemnat să exercite calitatea de primar interimar al Sectorului 5

0
1390

Prefectul Capitalei, Toni Greblă a anunţat, marţi, într-un comunicat, că a participat la şedinţa Consiliului Local Sector 5, unde viceprimarul Constantin Ion Melnic a fost desemnat să exercite calitatea de primar interimar al Sectorului 5, după condamnarea lui Cristian Popescu Piedone.

  • Prefectul Capitalei a anunţat că va participa la şedinţe ale Consiliilor Locale din toate sectoarele, mai spune sursa citată.

Prefectul Municipiului Bucureşti, Toni Greblă, a participat la şedinţa extraordinară a Consiliului Local al Sectorului 5, prilej cu care a apreciat implicarea consilierilor locali în viaţa Sectorului 5 şi în identificarea celor mai bune soluţii pentru dezvoltarea acestuia şi pentru binele bucureştenilor, anunţă Prefectura Capitalei.

De asemenea, Prefectul Municipiului Bucureşti a menţionat că va participa la şedinţe ale Consiliilor Locale din toate sectoarele, va veghea la respectarea cadrului legal de către acestea şi nu va ezita să semnaleze lucrurile care pot fi îmbunătăţite în beneficiul cetăţenilor.

“Vă transmit dorinţa de a colabora foarte bine şi de a avea o relaţie care să slujească cetăţeanul şi rezolvarea problemelor lui. Vă solicit să fiţi solidari în primul rând cu nevoile bucureştenilor. Aveţi în mine un bun colaborator şi vă rog să dăm dovadă de bună-credinţă în relaţia reciprocă”, a afirmat Prefectul Capitalei.

În cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Local al Sectorului 5 de marţi, 14.06.2022, viceprimarul Constantin – Ion Melnic a fost desemnat să exercite calitatea de primar interimar al Sectorului 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.