Viceprimarul Sectorului 3, Alexandru Oancea, candidează pentru funcția de purtător de cuvânt al PNL Sector 3

Dragii mei colegi și prieteni, mi-am depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte pentru Departamentul de imagine, comunicare, relații cu mass-media și purtător de cuvânt al PNL Sector 3, a anunțat viceprimarul Sectorului 3 din Capitală, Alexandru Oancea, pe facebook.

  • Oancea: Îmi doresc ca în acest mandat, alături de domnul președinte Antonel Tanase, să continuăm ce am început în 2019, și anume, să avem o deschidere amplă față de propunerile și sugestiile cetățenilor sectorului nostru, deoarece am văzut că își doresc să se implice în deciziile care le vizează viața.

”Cred că este un domeniu unde, cu toții, avem ceva de spus. Comunitatea sectorului nostru este deschisă la dialog, vă spun din experiența recentă de la Primăria Sectorului 3(…) De aceea, cred că trebuie să comunicăm din ce în ce mai bine, să ne facem cunoscute punctele de vedere, și ale noastre și cele rezultate din discuțiile cu comunitatea, așa încât, până la alegerile din 2024 să știm exact ce au oamenii nevoie pentru a avea o viața mai bună.

Vă aștept alături de mine la votul de săptămâna viitoare.”, a mai spus Oancea pe facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati