Viceprimarul Stelian Bujduveanu a cerut Administraţiei Străzilor să repare trotuarele din Bucureşti care necesită intervenţii urgente

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu a anunţat că a solicitat Administraţiei Străzilor să intervină, cu echipele proprii, pentru reabilitarea trotuarelor din Bucureşti, în special la cele care necesită intervenţii urgente.

„Până la atribuirea contractului de lucrări pentru anul 2023, am solicitat Administraţiei Străzilor Bucureşti să intervină, cu echipele proprii, pentru reparaţia trotuarelor din Capitală, în special a celor care necesită intervenţii urgente”, a scris Stelian Bujduveanu, joi pe Facebook.
El a mai spus că zilele acestea sunt făcute lucrări pe bulevardul Gheorghe Magheru, fiind realizate următoarele lucrări: „Înlocuirea pietrei cubice aferente trotuarelor; Înlocuirea stâlpilor antiparcare şi a bolarzilor distruşi de maşinile care parchează neregulamentar; Curăţarea mobilierului urban”.
Viceprimarul Capitalei a adăugat că, săptămâna viitoare, administraţia locală a Sectorului 1 urmează să refacă spaţiile verzi din această zonă.
„Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti va continua să monitorizeze şi să aplice sancţiuni pentru staţionarea neregulamentă, iar, ca măsură suplimentară, toate spaţiile verzi de pe B-dul Magheru vor fi delimitate prin bolarzi/stâlpi. Următoarele trotuare care vor fi refăcute în perioada următoare sunt cele de pe Str. Mihai Eminescu, Polonă, Dacia, Calea Dorobanţi. După finalizarea licitaţiei privind lucrările de reparaţii carosabil şi trotuare, care se află în etapa de evaluare a ofertelor, vor fi reluate lucrările în toate cele 6 sectoare ale Capitalei”, a completat Bujduveanu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati