Victor Ponta și Daciana Sârbu au adoptat o fetiță de 6 ani dintr-un centru de plasament

Victor Ponta și Daciana Sârbu au înfiat o fată dintr-un centru de plasament, în cursul acestui an, și au dat vestea abia acum, informează site-ul știrileprotv.ro

Cuplul de politicieni are deja doi copii, iar familia s-a mărit cu încă un membru. Cei doi au anunțat public că au adoptat o fată de 6 ani, pe nume Maria.

Într-o postare pe rețelele sociale, Daciana Sârbu și-a exprimat recunoștința pentru bucuria de a fi mamă unei fete care a fost abadonată de părinții biologici.

„Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil. Ne bucurăm din nou de inocența copilăriei și mai prelungim puțin binecuvantarea de a avea un copil mic alături de noi”, a scris Daciana Sârbu în dreptul unei fotografii cu Maria, care este ținută în brațe de sora ei mai mare, Irina.

Victor Ponta a vorbit pentru prima dată despre acest subiect într-un interviu din această săptămână. El a spus că are 3, nu 2 copii, așa cum se știa până acum, iar adevărul a ieșit la lumină imediat după încheierea emisiunii: el și Daciana Sârbu au înfiat o fetiță.

Întrebat câți copii i-ar plăcea să aibă, Victor Ponta a declarat: ”Trei. Câți am acum, trei! (…) Nu pot să dezvolt, dar pot să răspund cinstit la întrebarea dvs”, a răspuns Victor Ponta. La finalul interviului însă, Denise Rifai a vrut să lămurească subiectul și a insistat: ”Ați vorbit despre al treilea copil…”. ”Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei”, i-a spus Victor Ponta, citat de Click.ro

După emisiune, și Denise Rifai a venit cu lămuriri pe contul ei de socializare. „Am convenit cu invitatul meu din această seară, de la #40deIntrebari, Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările legate de răspunsul său, referitor la faptul că are 3 copii, și nu 2, așa cum știam cu toții până acum. Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are 6 ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm!”, a dezvăluit jurnalista Denise Rifai, pe contul ei de socializare.

Daciana Sârbu și Victor Ponta mai au împreună o fiică de 12 ani, Irina. Fostul premier al României mai are un băiat de 17 ani, Andrei, din mariajul anterior cu Roxana Ponta.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati