Victor Socaciu a murit. Artistul avea grave probleme de sănătate

Victor Socaciu a murit. Artistul se afla în spitalul Carol Davila din București de o lună de zile, însă eforturile depuse de medici de a-i salva viaţa au fost în zadar. Acesta urma să împlinească 69 de ani în câteva zile.

Victor Socaciu a fost internat de urgență la spital unde a stat 3 săptămâni, în aprilie 2021, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Artistul avea probleme grave de sănătate de natură renală, după ce a suferit un transplant acum ceva timp. Fostul parlamentar suferea de diabet, scrie antena3.ro.

Marina Almășan a postat un mesaj de adio pe pagina de Facebook, în care a anunțat decesul artistului.

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea”, a scris Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati