Victorie a liderului ADER, Orlando Culea, împotriva încercării de dizolvare a partidului de către un fost membru: Instanța a respins cerere de dizolvare a Partidului ADER

Președintele partidului ADER, Orlando Culea, a anunțat pe pagina sa de facebook că la data de 17 iulie, instanța a respins cerere de dizolvare a Partidului ADER.

  • Este o victorie a liderului ADER, Orlando Culea, împotriva încercării de dizolvare a partidului de către un fost membru.

”În urma cu o lună am postat un filmuleț în care arătam că acțiunea în justiție, prin care se ceruse dizolvarea Partidului ADER, nu are nicio șansă. Iată că cele arătate de mine atunci, s-au confirmat. Eu știu ce vorbesc, iar lucrurile pe care le spun, se și întâmplă!

Decizie ADERAstfel, la data de 17 iulie, instanța a respins cerere de dizolvare a Partidului ADER. Așadar, ADER merge mai departe!

Avem candidați pentru alegerile locale și vom câștiga alegerile!”, a transmis Orlando Culea, presedintele partidului ADER, pe facebook.

Reamintim că președintele partidului ADER, Orlando Culea, a dezmințit în urmă cu ceva timp informația conform căreia partidul ar fi în pericol de dizolvare din cauza unei contestații în Instanță formulată de un fost membru al partidului.

  • Culea a transmis la momentul respectiv un mesaj video membrilor ADER prin care a precizat că nu-și face probleme în ceea ce privește demersul unui ”personaj”, al cărui nume nici nu dorește să-l rostească.

VIDEO / Președinte ADER, Orlando Culea, DEZMINTE informația confom căreia partidul ar fi în pericol de dizolvare

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati