VIDEO/ A fost lansată campania ”Patriot în București”. George Simion: ”Suntem o forță națională, forța care poate răsturna sistemul”

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a lansat, miercuri, 5 iulie, campania ”Patriot în București”, în prezența a peste 700 de membri AUR București. Cu această ocazie, președintele formațiunii, George Simion, a subliniat necesitatea strângerii unui număr cât mai mare de români alături de acest partid care ”poate răsturna sistemul”.

”Bine v-am găsit oameni de aur. Mă bucur să fiu în mijlocul vostru. Suntem o forță națională. Vă zic asta după ce într-o lună jumătate am prezentat programul de guvernare în 37 din județele țării. Suntem forța care poate răsturna sistemul. Dacă o să reușim asta sau nu depinde de fiecare dintre voi…Nu mai pot ascunde că suntem în vârf. Astăzi au ieșit cu un sondaj fals, între noi și partidul care a condus cel mai mult România nu mai există nicio diferență. Partidul ăsta s-a clădit prin jertfă, prin energie dedicată din partea unor oameni care au crezut în cei 4 piloni: națiune, familie, credință și libertate”, a declarat George Simion, președintele AUR.

De asemenea, liderul formațiunii a anunțat că în iulie va avea loc evenimentul de lansare al candidaților la alegerile europarlamentare: ”Pe 22 iulie o să lansăm la Arenele Romane candidații pentru Parlamentul European, îi prezentăm cu un an înainte de alegeri, tocmai pentru ca românii să apuce să îi cunoască.”

În cadrul evenimentului ”Patriot în București” au participat peste 700 de membri AUR București, din toate cele 6 sectoare ale Capitalei.

”Bine ați venit în marea familie AUR București. Datorită fiecărui om din această sală am reușit să facem din București cea mai tare filială și vă mulțumesc. A sosit timpul să demarăm o nouă campanie Patriot în București prin care să ajungem la toți bucureștenii de bună credință care doresc să se implice. Câți dintre voi nu s-au lovit de problemele Capitalei, lipsa căldurii, lipsa apei calde, poluarea excesivă și traficul intens. Avem nevoie de cât mai mulți oameni să se implice în echipa AUR București pentru a putea oferi cetățenilor un oraș verde și curat, un trai decent, fără grija zilei de mâine.

Avem nevoie de cât mai mulți oameni să elaborăm proiecte cu care să redresăm Capitala după ce vom câștiga următoarele alegeri. Vă urez să aduceți cât mai mulți membri noi pentru că unirea face puterea!”, a transmis Marius Ichim, coordonatorul AUR București, în deschiderea evenimentului.

Celor care au participat la acest eveniment le-au fost prezentate instrumentele prin care AUR își propune să rescrie istorie la alegerile din 2024, printre care se numără un ghid electoral – Ghidul reprezentantului AUR în Biroul Electoral, dar și un ghid al protestului pașnic.

”Toti cei care sunteți în sală, sunteți pilonii construcței viitorului de mâine”, au completat reprezentanții formațiunii.

De asemenea, liderii filialei din Capitală și din cele șase sectoare au reamintit celor prezenți de necesitatea unei echipe unite, care să aducă proiecte utile care să schimbe viitorul acestei țări.

”O organizație șubredă în preajma victoriei se va rupe în două. Pentru a menține o organizație unită trebuie camaraderie și disciplină, altfel nu vom reuși”, a conchis Marius Ichim.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati