VIDEO Accident între o bicicletă și o trotinetă pe străzile Capitalei. Un bărbat a căzut pe carosabil, în fața unei mașini

0
526

Un accident între o bicicletă și o trotinetă s-a petrecut pe străzile din Capitală. Bărbatul aflat pe trotineta electrică a frânat brusc și a căzut, izbindu-se cu fața de asfalt.

Incidentul a fost surprins de camera de bord a unui dintre participanții la trafic. Un bărbat aflat pe o trotinetă electrică s-a ciocnit cu un bărbat aflat pe o bicicletă și a căzut, fix în fața unei mașini care urma să oprească la semafor.

Vezi video mai jos

Persoana aflata pe trotineta electrică a frânat brusc, iar ulterior a căzut de pe carosabil. Biciclistul a coborât și i-a sărit imediat în ajutor, în momentul în care a remarcat că bărbatul a rămas preț de câteva secunde întins pe carosabil.

Din imagini se poate remarca cum bărbatul se prăbușește pe aflat chiar în momentul în care circulația la semafor se reia. Din fericire, șoferul a frânat la timp, iar persoana accidentată deja nu a mai pățit nimic.

În timp ce biciclistul purta o cască de protecție în timp ce mergea pe carosabil, bărbatul de pe trotinetă nu. Din fericire, el s-a ridicat singur de jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.