VIDEO / Acuzaţii grave la adresa Direcției de Asistență Socială Sector 6 – în plină epidemie de coronavirus

Preşedintele Fundaţiei ”Din Suflet, pentru Suflet”, Ştefan Florescu, acuză Direcția Generală de Asistenta Socială și Protecția Copilului Sector 6 că, deabia ”după 3 încercări, sunând la numărul de urgență luat de pe FB-ul unității”, unde se specifica faptul că se acordă ajutor persoanelor aflate în autoizolare pentru a le da alimente, produse de igiena și medicamente – ”a răspuns un individ care nici măcar nu cunoștea nimic despre activitatea cu care DGASPC Sector 6 se laudă pe pagina de socializare”.

  • În acest sens, președintele Fundației a postat și un clip video cu înregistrarea convorbirii telefonice pe care a avut o cu cei de la Direcție.

Publicată de Stefan Florescu pe Luni, 16 martie 2020

Mai mult decât atât, Florescu spune că după ce, de câteva zile ajută bătrânii din Sectorul 6 cu voluntarii Fundației printr-o campanie umanitară, a venit și DGASPC Sector 6, copiindu-i activitatea umanitară.

fundatie cumparaturi“Asta înseamnă sa fii mafiot! Direcția Generală de Asistenta Socială și Protecția Copilului Sector 6 mi-a copiat activitatea umanitară pe care o desfășor de o săptămână strict in interesul persoanelor vârstnice care locuiesc pe raza Sectorului 6 și care, nu se pot deplasa din cauza coronavirusului COVID-19 la marketuri sau la farmacii pentru a-și cumpara cele necesare!

Curios este ca, după 3 încercări, sunând la numărul de urgentă 0731.624.849 luat de pe FB-ul unității, a răspuns un individ care nici măcar nu cunoștea nimic despre activitatea cu care DGASPC Sector 6 se laudă pe pagina de socializare!

DGASPC Sector 6Măi, Mutule Copy-paste, nu este pentru prima data când îmi copiezi activitățile…și de fiecare data cu insucces, dar vreau sa te-ntreb ceva: “Ești in stare să faci și tu ceva pentru comunitatea locală??? Sau prioritatea Ta zero sunt doar bordurile?”

Hai, ca deja v-ați dat arama pe față!”, a scris Florescu pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati