VIDEO Adrian Vigheciu (PSD) – ACUZAȚII la adresa primarului Sectorului 6: TAIE ILEGAL 500 DE COPACI în Zona Valea Largă

Adrian Vigheciu (PSD) îl acuză pe primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, că defrișează ilegal sute de copaci pentru Drumul Valea Largă: „Ciucu și Nicușor oferă locuitorilor Sectorului 6 un spectacol grotesc”

Continuă contrele politice la cel mai înalt nivel în Sectorul 6 al Capitalei. Principala voce a opoziției, consilierul general și fostul administrator public în mandatul trecut, Adrian Vigheciu, susține că primarul Ciprian Ciucu a început defrișările în zona Valea Largă „pentru că, spune el, primarul general, Nicușor Dan, nu i-ar da aviz de defrișare pentru un proiect înflorit fără sens, megaloman și iresponsabil. De parcă, dacă primarul nu îți dă autorizație, te apuci să faci ce vrei, după cum te taie capul.”

Adrian Vigheciu postează pe pagina personală de Facebook, alături de mesajul adresat direct primarului PNL Ciucu, și un clip în care sunt observați mai mulți copaci puși la pământ în zona proiectului Valea Largă.

De reamintit că actualul edil al Sectorului 6 îl acuză pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, că nu îi acordă autorizația de defrișare și astfel blochează construirea noii artere. Adrian Vigheciu semnalează: „Ciucu și Nicușor oferă locuitorilor Sectorului 6 un spectacol grotesc, izvorât dintr-o alianță fățarnică, legată de alte interse decât cele ale oamenilor. O alianță împotriva logicii și a bunului-simț. Împotriva actului administrativ și, mai nou, a legii. O alianță care a adus Sectorul 6 și PMB în incapacitate administrativă.”

Adrian Vigheciu susține că proiectul se poate realiza și fără să fie tăiați copaci și că „ar fi rezolvat simplu, rapid și fără înflorituri grandomane, o problemă reală”.

Nu este prima contră între Vigheciu și Ciucu, cei doi atacându-se reciproc în repetate rânduri, în ultimele luni, pe rețelele sociale.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati