VIDEO/ Adrian Vigheciu (PSD), despre traficul din Sectorul 6: „Nicușor Dan a provocat o criză acută, care, prin metastază, s-a extins în tot Bucureștiul. Incompetența lui este dublată de impostura administrativă a lui Ciprian Ciucu”

0
362

Adrian Vigheciu (PSD), fost city manager în sector și actual consilier general, a lansat un nou atac furibund la adresa administrației locale a Bucureștiului.

  • Într-un nou clip publicat pe pagina sa de Facebook, Vigheciu îi acuză virulent pe Nicușor Dan și Ciprian Ciucu de situația blocajelor din trafic, ca urmare a închiderii Podului Grant pentru reabilitare.

„Nicușor Dan a închis Podul Grant fix în cea mai aglomerată perioadă a anului, când vremea se strică, ziua se micșorează, a început noul an școlar, iar studenții au revenit în București. Prin acest act nesăbuit, Nicușor Dan nu a reușit altceva decât să genereze o metastază, care a impactat întregul trafic din București”, semnalează fostul city manager al Sectorului 6 de până în 2020.

Clipul este filmat inclusiv în fața Primăriei Sectorului 6, locul de unde, potrivit lui Vigheciu, primarul Ciprian Ciucu „stă doar pe Facebook”.

Vigheciu propune și o serie de soluții „minimale, de bun-simț, care ar fi evitat dezastrul”:

„Consultarea bucureștenilor, începerea lucrărilor în luna mai, organizarea unei campanii de informare a populației, analizarea în prealabil a efectelor și constituirea unui plan de soluții, lucrările să se desfășoare non-stop, 7/7, 3 schimburi/zi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.