VIDEO / Apel umanitar de la Fundaţia “Din Suflet, pentru Suflet!”

Preşedintele Fundaţiei “Din Suflet pentru Suflet”, Ştefan Florescu, a făcut vineri un apel umanitar pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile, izolate din cauza pandemiei de coronavirus.

  • Sunt singuri, neajutorați și fără posibilități materiale, întrucât pensiile sunt foarte mici.

De aceea, am făcut un APEL Umanitar către toți oamenii cu suflet, care, împreună cu noi, vor sa-i ajutăm cu alimente de primă necesitate pe toți vârstnicii fără posibilități materiale, izolați in case din cauza pandemiei COVID-19! E greu, dar nu este imposibil!”, se arată în apelul făcut de Florescu.

SHARE, vă rog!Sunt singuri, neajutorați și fără posibilități materiale, întrucât pensiile sunt foarte mici.De aceea, am făcut un APEL Umanitar către toți oamenii cu suflet, care, împreună cu noi, vor sa-i ajutăm cu alimente de primă necesitate pe toți vârstnicii fără posibilități materiale, izolați in case din cauza pandemiei COVID-19!E greu, dar nu este imposibil!Multumesc, tuturor celor implicați in această campanie umanitară…fie voluntari, oameni de bine, antreprenori și chiar și locuitorilor din Sectorul 6, care ne semnalează astfel de cazuri sociale!#stopcoronavirus. #campanieumanitară

Publicată de Stefan Florescu pe Joi, 2 aprilie 2020

Multumesc, tuturor celor implicați in această campanie umanitară…fie voluntari, oameni de bine, antreprenori și chiar și locuitorilor din Sectorul 6, care ne semnalează astfel de cazuri sociale!”, a adăugat el, într-o postare pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati