VIDEO/ Armand: Să vă uitați puțin la această bancă. E achiziționată la preț de canapea de piele de administrația de diamant

Primarul Clotilde Armand a publicat un video cu o bancă dintr-un parc și le-a cerut oamenilor să se uite puțin la ea, deoarece este o bancă achiziționată „la preț de canapea de piele de administrația de diamant”, iar ca banca aceasta sunt sute montate aiurea și schimbate fără sens, mai spunea ea.

„Poate vă mai aduceți aminte, anul trecut,  consilierii PNL și PSD au fost foarte vocali în legătură cu o firmă care a avut contracte cu Administrația Domeniului Public Sector 1. Au blocat mai multe luni votarea bugetului pe anul 2022 deoarece au insistat să plătim urgent mai multe facturi emise de această societate. M-au înregistrat pe ascuns, un consilier liberal mi-a făcut o sesizare penală, care ulterior a fost clasată, dar nu am cedat. Le-am explicat că procurorii DNA au deschis un dosar legat de achizițiile făcute în perioada 2019-2020 de către ADP Sector 1, iar firma pentru care făceau lobby făcea obiectul anchetei. Știu cazul foarte bine, chiar eu am făcut plângere la DNA în acest caz. Era vizat chiar contractul prin care au fost achiziționate la prețuri supraevaluate gărdulețe, stâlpișori, bănci -exact așa cum este și cea din film- și coșuri de gunoi din Sectorul 1. 

Fac aceste precizări pentru că astăzi procurorii DNA au venit și au ridicat mai multe documente de la ADP care vizau aceste achiziții publice supraevaluate din timpul fostei administrații a Sectorului 1. Dragi consilieri PNL și PSD, vă aștept mâine la ședința Consiliului Local Sector 1 să votăm bugetul pe anul 2023. Genul de mobilier urban pe care șeful PSD, Marcel Ciolacu, nu-l vede prin plimbările lui prin Sectorul 1. L-au văzut procurorii DNA”, a scris Armand, pe Facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati