VIDEO/ Bărbat reținut după ce ar fi păcălit un stomatolog să investească 85.000 de euro în criptomonede

Un bărbat care ar fi păcălit cu acte false o femeie să îi dea suma de 85.000 de euro a fost reținut de polițiștii Capitalei. Bărbatul i-ar fi spus femeii, medic stomatolog, că urmează să facă mulți bani dintr-o nouă criptomonedă pe care o va lansa, dar și prin servicii de furnizare electrică pe care le va intermedia sub prețul pieței, scrie Buletin de Bucuresti.

Polițiștii Capitalei – Serviciul Investigații Criminale – Sector 1 au efectuat percheziții domiciliare pe 14 martie într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

Se pare, în perioada 2020-2021, un bărbat ar fi determinat o femeie să îi dea suma de 85.000 de euro, prin prezentarea unor facturi și contracte fictive.

În urma percheziției, au fost ridicate documente și obiecte cu valoare probatorie, telefoane mobile și medii de stocare.

Bărbatul bănuit a fost dus la audieri, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere legală.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati