VIDEO / Bărbat tâlhărit în plină stradă după ce a câștigat la păcănele 6.000 de lei

Un bărbat care căştigase 6.000 de lei la păcănele a rămas fără ei, după ce doi indivizi l-au tâlhărit în plină stradă, în Bucureşti.

Un bărbat a fost pradat de banii pe care îi câștigase la păcănele. Acesta a fost urmărit pe stradă de doi indivizi care l-au atacat și -au luat banii. A sunat la poliție imediat.

Totul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere și cei doi tâlhari au fost prinși.

A câștigat 6.000 de lei la păcănele dar nu a ajuns cu ei până acasă

”La data de 9 mai 2023,  poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 3 au reținut doi bărbați, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, la data de 8 mai 2023, Secția 3 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat , cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, doi bărbați l-ar fi  deposedat, prin violență, de 6.000 de lei.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate au fost identificați cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei, ambii cunoscuți cu preocupări de natură infracțională.

Ieri, 9 mai 2023, bănuiții au fost depistați și conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 3 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, a transmis Poliția Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati