VIDEO Bătaie la metrou între jandarmi și suporteri steliști. Doi jandarmi au fost răniți

Intervenție în forță a trupelor speciale la metroul din București unde mai mulți suporteri au fost scoși din garnitura de tren și încătușați pe peron. Suporterii aveau asupra lor fumigene, dar și mai multe arme albe.

VEZI MAI JOS VIDEO

Suporterii făceau parte din galeria echipei de fotbal CSA Steaua București, potrivit unui comunicat de presă al Jandarmeriei, scrie Digi24.

Și dacă, să zicem, eu aș fi tatăl unui baiat care e luat la bocanci de analfabeții ăștia în carapace? Să știu că ăla care dă cu bocancul în cap complet nejustificat într-un om care e jos, ăla nu va păți nimic.Pai să nu dai drumul la un Drasius Kedys? Să nu bagi un Law Abiding Citizen pe ei? Ce altă variantă ai? Ca eu nu văd vreuna. Cum să dai bocanci în cap unuia care e deja jos, care nu dă semne că va fi violent?Update. Vad ca nu e clar. Violența excesivă a Jandarmeriei nu e justificată. Despre asta e! Nu putem sta fără replică în fața unor asemenea abuzuri. Legea trebuie respectată de ambele părți. Imobilizarea a fost simplă, pucioarele în cap nu se justifică.

Publicată de Cristian Scutariu pe Vineri, 2 octombrie 2020

„Cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele FC DINAMO 1948 București și CSA Steaua București, care se desfășoară pe stadionul Dinamo, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București comunică următoarele:

În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamoviști și un grup de aproximativ 100 de suporteri steliști.

În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri și dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forțele de ordine.

Grupul de suporteri steliști a revenit în stația de metrou Ștefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviți fiind necesară intervenția pentru imobilizarea și reținerea agresorilor.

În urma acestui conflict aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secția de poliție, în vederea luării măsurilor legale”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Sa lasat cu arestări si cu gaze lacrimogene

Publicată de Adrian Tudor pe Vineri, 2 octombrie 2020

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati