VIDEO/ Bilanțul după prima ninsoare în județul Ilfov: s-au folosit aproximativ 205 tone de sare și 180 tone de nisip

Consiliul Județean Ilfov prezintă bilanțul după prima ninsoare în județ. Astfel, echipele au acționat pe toate drumurile județene și au împrăștiat material antiderapant. Se circulă în condiții optime, la această oră, arată sursa citată.
  • În ultimele 12 ore, s-a acționat pe toate drumurile județene din Ilfov, cu utilaje multifuncționale și material antiderapant.Echipele au monitorizat starea drumurilor și, până la această oră, s-au folosit aproximativ 205 tone de sare și 180 tone de nisip.
Având în vedere avertizările Administrației Naționale de Meteorologie, a fost constituit grupul de lucru pentru comandamentul de iarnă.

Sunt active cinci baze de lucru

Astfel, la nivelul județului Ilfov, sunt active cinci baze de lucru, în cadrul cărora mai multe echipe monitorizează circulația în condiții favorabile a traficului pe toate drumurile județene.
  • ”Vă anunțăm că, până la această oră, la nivelul județului Ilfov, nu sunt înregistrate probleme. Vă sfătuim să țineți cont de prognoza meteo și să vă echipați autoturismele corespunzător”, transmite CJ Ilfov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati