VIDEO / Câinii de rasă comună vor putea fi microcipați și sterilizați gratuit în Sectorul 3

Proiect PNL Sector 3 pentru protecția animalelor. Ce prevede proiectul prin care câinii vor putea fi sterilizați și microcipați gratuit. Mesajul transmis de Andrei Baciu și Hilde Tudora, inițiatorii proiectului.

  • Andrei Baciu despre proiectul prin care câinii din S3 vor putea fi sterilizați și microcipați gratuit: „Asta înseamnă civilizație: să respectăm oamenii, dar să avem grijă și de animale”.

PNL Sector 3, la inițiativa Hildei Tudora, Protecția Animalelor CJ Ilfov, a lansat un program de microcipare și sterilizare gratuită pentru câinii din rasa comună și metișii deținuți de persoane fizice rezidente în Sectorul 3. Programul este finanțat integral din bugetul local.

Sterilizarea și microciparea câinilor de rasa comună este o obligație prevăzută de lege și presupune costuri destul de ridicate. De acum, prin inițiativa PNL, acest lucru este gratuit în sectorul 3.

În urma aprobării inițiativei propuse de PNL, Primăria Sectorului 3 trebuie să elaboreze procedura de inregistrare și implementare.

PNL Sector 3 pune la dispoziția cetățenilor o platformă unde pot să-și înregistreze câinele iar informațiile sunt transmise către autoritățile locale.

De asemenea, proprietarii vor fi informați cu prioritate.

Mesajul transmis de Andrei Baciu și Hilde Tudora, inițiatorii proiectului:

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati