VIDEO Centrul de Boli Reumatismale Dr. Ion Stoia are un nou corp de clădire

Primăria Capitalei a construit un corp nou de clădire la Centrul de Boli Reumatismale „Dr. Ion Stoia”.

„Am construit un corp nou de clădire, într-un timp record, pe care l-am și dotat la standarde europene”, a anunțat primarul general al Bucureștiului.

”Cine nu a avut măcar o dată dureri de spate? Lucrul prelungit la birou, greutatea sarcinii, a ghiozdanului, tocurile înalte, o mișcare fizică greșită, meteo-dependență sau chiar un accident pot provoca dureri ale coloanei vertebrale sau afecțiuni ale articulațiilor”, a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

Centrul de Boli Reumatismale „Dr. Ion Stoia”, prin cadrele medicale și aparatura modernă, vine în ajutor pentru a reda sănătatea și energia bucureștenilor.

Centrul de Boli Reumatismale Dr. Ion Stoia

Cine nu a avut măcar o dată dureri de spate? Lucrul prelungit la birou, greutatea sarcinii, a ghiozdanului, tocurile înalte, o mișcare fizică greșită, meteo-dependență sau chiar un accident pot provoca dureri ale coloanei vertebrale sau afecțiuni ale articulațiilor. 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗕𝗼𝗹𝗶 𝗥𝗲𝘂𝗺𝗮𝘁𝗶𝘀𝗺𝗮𝗹𝗲 „𝗗𝗿. 𝗜𝗼𝗻 𝗦𝘁𝗼𝗶𝗮”, prin cadrele medicale extraordinare și aparatura modernă, vă vine în ajutor pentru a vă recăpăta sănătatea și energia. 𝗔𝗺 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗶𝘁 𝘂𝗻 𝗰𝗼𝗿𝗽 𝗻𝗼𝘂 𝗱𝗲 𝗰𝗹ă𝗱𝗶𝗿𝗲, î𝗻𝘁𝗿-𝘂𝗻 𝘁𝗶𝗺𝗽 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗿𝗱, 𝗽𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗹-𝗮𝗺 ș𝗶 𝗱𝗼𝘁𝗮𝘁 𝗹𝗮 𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱𝗮𝗿𝗱𝗲 𝗲𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗻𝗲.Să nu aveți probleme de sănătate! Dar, dacă intervine vreo afecțiune sau doriți doar analize și proceduri de prevenție, noi suntem aici!☎️ 𝗧𝗲𝗹𝗲𝗳𝗼𝗻 pentru programări: 𝟬𝟮𝟭.𝟯𝟭𝟳.𝟱𝟬.𝟮𝟱📱 Programări pe 𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗔𝗽𝗽: 𝟬𝟳𝟴𝟳.𝟯𝟭𝟮.𝟮𝟮𝟰📧 Programări de 𝗲-𝗺𝗮𝗶𝗹: 𝘀𝗲𝗰𝗿𝗲𝘁𝗮𝗿𝗶𝗮𝘁@𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂-𝗿𝗲𝘂𝗺𝗮𝘁𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗲.𝗿𝗼 #PentruOameni#ContinuamImpreunaMunca#SanatatePrioritate#PMB #ASSMB

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 7 iulie 2020

”Să nu aveți probleme de sănătate! Dar, dacă intervine vreo afecțiune sau doriți doar analize și proceduri de prevenție, noi suntem aici!”, a mai scris edilul Capitalei.

Telefon pentru programări: 021.317.50.25

Programari pe WhatsApp: 0787.312.224

Programari de email: secretariat@centru-reumatologie.ro”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati