VIDEO/ Clipuri despre învățământul profesional în sistem dual vor rula în mijloacele de transport în comun din București

Primăria Capitalei vrea ca oportunitățile oferite de învățământul profesional în sistem dual să fie cunoscute de cât mai mulți locuitori ai Capitalei . 

Astfel, STB va sprijini inițiativa prin difuzarea, pe ecranele LCD din mijloacele de transport, a unei campanii de promovare a acestui program, realizate de Direcția Cultură, Învățământ, Turism din cadrul PMB. 

Astfel, în perioada 15 martie – 15 iulie clipurile de informare despre învățământul dual vor putea fi vizualizate de către toți călătorii transportului public din București.

Învățământul profesional în sistem dual reprezintă o formă de organizarea a învățământului profesional și tehnic, bazat pe inițiativa operatorilor economici dispuși să investească, în baza unui parteneriat cu unități de învățământ și unități adminsitrativ teritoriale, pentru a-și asigura resursă umană calificată, în calitatea lor de potențiali angajatori. 

Campania de informare a învățământului profesional – dual din Municipiului București este parte integrantă din proiectul „Școala Profesională Metropolitană în sistem dual”, inițiat de Primăria Municipiului București, prin Direcția Cultură, Învățământ.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati