VIDEO Clotilde Armand, înjurată de la microfon de un consilier liberal/ Edilul solicită măsuri urgente din partea PNL

Clotilde Armand solicită măsuri urgente din partea PNL, după ce fiul lui Dinu ”Vamă” a folosit un limbaj neadecvat în cadrul ședinței de Consiliu local și a înjurat-o. ”Să o #$t pe mă-ta” este limbaj inacceptabil în orice situație, transmite USR.

Potrivit sursei citate, astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Local al Sectorului 1, a avut loc un incident deplorabil, în care președintele comisiei de buget și liderul de grup al consilierilor locali PNL, Dinu Gheorghe jr. (fiul lui Dinu ‘’Vamă’’ Gheorghe, fost șef al Direcţiei Generale a Vămilor, implicat în mai multe scandaluri de presă), a folosit un limbaj inacceptabil și jignitor față de primarul Clotilde Armand.

De asemenea, în înregistrare se poate observa cum colegii din PNL se amuză la remarca ridicolă făcută de unul dintre ei.

În urma limbajului și comportamentului josnic și grobian, USR Sector 1 solicită de urgență conducerii PNL București demisia consilierului local Dinu Gheorghe și delimitarea clară, publică, față de limbajul subteran al acestuia.

”Fac un apel către conducerea PNL să ia măsuri urgente împotriva derapajului reprezentantului lor și sper să anunțe demisia rapidă a acestuia, să se delimiteze public de limbajul suburban folosit. Este regretabil că am ajuns să asistăm la așa ceva,” spune Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati