VIDEO/ Cozi de ambulanțe pe 3 rânduri în fața Spitalului Universitar din București

Situație gravă în Capitală, unde, în fiecare zi, numărul crescut al infectărilor solicită la maximum spitalele. În fața Spitalul Universitar sunt cozi de ambulanțe pe trei rânduri, iar pacienții, atât cei infectați cu COVID-19, cât și cei cu alte probleme medicale, așteaptă cu orele să fie internați, scrie digi24.ro.

Ambulanțe, inclusiv una dvictimmultiple, stau cu orelîn fața Spitalului Universitar din București pentru a lăsa pacienți.

Sunt și omeni carnu au COVID, dar au ajuns la spital pentru alturgee. Și ei așteaptă orîntregi să fipreluați dmedici. Un bărbat carspunea că așteaptă dmult a încercat să intrîn spital, dar nu a fost lăsat. S-a ajuns la o îmbrânceală între el și paznicii spitalului și a fost chemată și poliția.

Spitalelsunt aglomeratdin cauza numărului mardcazuri dCOVID-19. Un angajat al IGSU a povestit pentru Digi24 că a așteptat 6 orîn fața unui spital din București până când pacientul pcarîl transporta a fost preluat dmedici.

Șeful DSU, Raed Arafat, spunea că transferul pacienților întrspitalsfacfoartgreu în București. Din acest motiv, un autocar a fost transformat în salvare, pentru a transporta cât10 pacienți.

Spitaleldin Capitală sunt pline, în principal cu pacienți nevaccinați carsîmbolnăvesc dCOVID-19 și au nevoidajutor medical.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati